BANNER1-1
BANNER2(5)
BANNER3
ngeunaan

Ngeunaan perusahaan urang

Naon anu urang laksanakeun?

BDAC (Beijing nawar Ace Co., Ltd.) diadegkeun dina 2005. Kantor kami lokasina di Beijing, ibukota Cina sarta situated kirang ti 2km jauh ti Beijing CBD.Kami mangrupikeun perusahaan médis sareng kasehatan anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa.Pabrik kami aya di Kota Dongguan, propinsi Guangdong, kalayan legana ampir 5000 méter pasagi, fokus dina R&D sareng produksi produk perawatan kaséhatan.

nempo leuwih

Produk panas

produk urang

HUBUNGI KAMI Pikeun inpo nu leuwih lengkep

Numutkeun kabutuhan anjeun, kami ngaropea pikeun anjeun, sareng nyayogikeun anjeun produk anu langkung berharga.

Inquire ayeuna
  • kapuasan customer

    kapuasan customer

    Prioritaskeun konsumén iraha waé.kapuasan customer nyaeta ngungudag langgeng urang

  • Kajujuran jeung integritas

    Kajujuran jeung integritas

    Kajujuran, kaadilan sareng integritas mangrupikeun nilai-nilai inti anu diusahakeun ku perusahaan pikeun ngamajukeun.Urang uphold prinsip kajujuran jeung integritas jeung konsumén jeung pasangan urang.

  • Narékahan pikeun inovasi

    Narékahan pikeun inovasi

    Inovasi, terobosan, nampi parobahan, sareng diajar tina kasalahan mangrupikeun sumber énergi pikeun pangwangunan perusahaan.

ico

Inpo panganyarna

warta

ico

Amérika Serikat deui ngalegaan "pesenan topéng" pikeun angkutan umum kusabab wabah wabah

Pusat Pengendalian sareng Pencegahan Panyakit ngaluarkeun pernyataan dina 13 April, nyatakeun yén kusabab panyebaran gancang subtipe BA.2 tina galur Omicron COVID-19 di Amérika Serikat sareng rebound wabah, "urutan masker" dilaksanakeun. dina sistem angkutan umum bakal e ...

Kabutuhan ngagunakeun gél pad

Pad gél didamel tina gél médis molekular anu luhur, anu tiasa nyebarkeun beurat pasien sacara merata.Ku ngaronjatna wewengkon touch antara bagian awak jeung beungeut rojongan, tekanan antara dua bisa ngurangan, sarta éta elastis tur teu kudu sagemblengna c ...